« یکی از مهمترین تکنیک های زوج درمانیشعر  میثم مطیعی در مراسم نماز عید فطر »

?به عقاید کودک خود در انتخاب دوست، احترام بگذارید. او را هرگز به دوستی با کودک دیگر وا ندارید. به او القا نکنید که در دوستیابی ناتوان است و به او نقش بیعرضه ندهید. 
? ارتباط خود را با نزدیکان بیشتر کنید تا فرصت بیشتری برای انتخاب دوستان متناسب با روحیاتش به دست آورد. 
?همه یا برخی از هم کلاسی هایش را به مناسبتهایی به منزل خود دعوت کنید. 
? او را به شرکت در برنامه های جنبی مدرسه و فعالیت های گروهی چون روزنامهی دیواری، اجرای مراسم، تئاتر و… و حضور در اردوها تشویق کنید. 
?ثبت نام کودک در کلاسهای ورزشی، هنری و… میتواند زمینهساز دوستیابی او شود؛ البته به سلامت محیط این گونه کلاسها توجه داشته باشید. 
?دعوت از یکی از همسالان نزدیکان برای تعطیلات آخر هفته در منزل شما یامسافرت کوتاه مدت، ممکن است کودک را به او علاقهمند کند و با او دوست شود. 
?در صورت ناسازگاری با دوست، حساسیت نشان ندهید. این روحیه کودکان بین 4 تا 8 ساله است که با دوست خود ارتباط یک طرفه برقرار، و به راحتی قهر میکنند. این کودکان، امروز دوستان گرمابه و گلستان، و فردا دشمنان خونی اند. آنان به تأثیر رفتارشان بر دوست چندان اهمیت نمیدهند و دوستی را رابطهای دامنه دار نمیبینند. 
?برای ایجاد سازگاری، بکوشید خودتان الگوی خوبی باشید و با دوستانتان بیدلیل قطع رابطه نکنید. خوردنی بیشتری را در اختیار فرزندتان بگذارید تا با دوست خود به صورت مشترک استفاده کند. 
?با بیانی نرم و در موقعیتهای عاطفی برخورد خوب با دوست را به او بیاموزید، و ارزش دوست خوب را برایش تبیین کنید تا بداند که انسان بدون دوست، غریب است.

       ??????

http://eitaa.com/joinchat/2179137539C711860fc9e

کلیدواژه ها: انتخاب دوست, کودک

موضوعات: خانواده
   شنبه 26 خرداد 1397


فرم در حال بارگذاری ...

 
مداحی های محرم